(R19) Patissier – cukrár
Základné informácie o ponuke
Plat:
od 1800 € "netto"
Pozícia:
Patissier
Lokalita:
Rakúsko
Dátum nástupu:
možný ihneď
Všeobecné informácie
Možnosť pracovať na sezónu alebo celoročne
Lokalita
Hotel sa nachádza v meste Hirschegg v Rakúsku
Platové podmienky
Od 1 800 € Netto mesačne
13. a 14. plat
príplatky za sviatky a nedele
Cena za ubytovanie je 100€ na mesiac , internet v cene
Ubytovanie je možné 800m od hotela
Strava je grátis
Požiadavky
Nemecký kazyk na úrovni B1 a vyššie
-Zodpovednosť
-Schopnosť pracovať v kolektíve
-Príjemné vystupovanie
-Pracovať samostatne
-Prax v odbore
Pracovná náplň
- Preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu.
- Pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov.
- Obsluhovanie strojno-technologických zariadení.
- Dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov.
- Vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov.
- Krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov.