(R28) Personál do reštaurácie (kuchyňa + servis)

Základné informácie o ponuke

Plat:

od 2000 € "netto"

Pozícia:

Komplet personál do kuchyne a na "platz"

Lokalita:

Nemecko

Dátum nástupu:

možný ihneď

Máte záujem o ponuku?

Zavolajte nám na
+421 908 765 432
alebo nás kontaktujte e-mailom

Kontaktovať

Lokalita

Heidelberg – Nemecko

Platové podmienky

1x Pomocná sila do kuchyne s platový ohodnotením :

OD 1 500 € NETTO + trinkgeld

——————————————————————-

1x Commis de Cuisine – mladý kuchár, s platovým ohodnotením :

OD 1 800 € NETTO + trinkgeld

——————————————————————

1x Chef de Partie – Kuchár s platovým ohodnotením :

OD 2 000 € NETTO + trinkgeld

——————————————————————

1x Souchef , S platovým ohodnotením :

OD 2 500 € NETTO + trinkgeld

—————————————————————–

1x Sushikoch s platovým ohodnotením :

OD 2 700 € NETTO + trinkgeld

—————————————————————-

1x Barman , s platovým ohodnotením :

OD 1 700 € NETTO + trinkgeld

—————————————————————

1x Pomocný čašník S platovým ohodnotením :

OD 1 800 € NETTO + trinkgeld

—————————————————————–

1x Chef de Rang s platovým ohodnotením :

OD 2 200 € NETTO+ trinkgeld

——————————————————————-

1x Zástupca vedúceho prevádzky s platovým ohodnotením:

OD 2 500 € NETTO + trinkgeld

Požiadavky

Prax v danom odbore

Čo sa týka kuchyne : NJ stačí základ (A2) , AJ na komunikatívnej úrovni (B2) .

Obsluha musí mať NJ na komunikatívnej úrovni (B2).

Ubytovanie pomôže nájsť zamestnávateľ alebo my ako agentúra,s tým , že Vám vieme prvé tri mesiace prispieť na ubytovanie sumou 100€/mesiac.

Práca je celoročná.

 

Požadovaná norma

-Pracuje sa 45 hodín do týždňa – 9 hodín denne ale je možné sa dohodnúť.

-Normálne sa robí 198H do mesiaca ale dá sa aj 182 alebo 168 H za mesiac

-Voda a káva sú v podniku zadarmo

1 jedlo a polnočné občerstvenie je zadarmo

Po práci voľne vybrateľný nápoj grátis

Pracovné oblečenie zabezpečené

Máte záujem o ponuku? Kontaktujte nás

    Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a Google zásad ochrany osobných údajov a podmienok používania.

    Go to Top