(R7) Hotelový personál

Základné informácie o ponuke

Plat:

od 1750 € do 2200 € "netto + prepitné"

Lokalita:

Rakúsko

Dátum nástupu:

podľa dohody

Máte záujem o ponuku?

Zavolajte nám na
+421 908 765 432
alebo nás kontaktujte e-mailom

Kontaktovať

Všeobecné informácie

Práca v hoteloch v Rakúsku

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Vyspelosť, komunikatívnosť, flexibilita, spôsobilosť pracovať v obore, schopnosť komunikovať v kolektíve, príjemné vystupovanie, schopnosť efektívne riešiť vzniknuté komplikácie resp. problémy na pracovisku, lojálnosť voči podniku, bezúhonnosť,

PRACOVNÉ POZÍCIE

  • čašník (čašník pri bufetových stoloch, čašník v bare, Commis de Rang, Demichef de Rang),
  • barman (barman na miešanie nápojov, barman zodpovedný za chod baru),
  • recepčná
  • vedúci recepcie
  • chyžná
  • kuchár (Commis de Partie, Demichef de Partie, Chef de Partie),
  • šéfkuchár
  • pomocník v kuchyni
  • Dátum registrácie u zamestnávateľa je v priebežne v týždni.
  • Ubytovanie zabezpečené
  • Práca sa požaduje aj cez víkend.

Platové podmienky

ČISTÝ PLAT V RAKÚSKU (NETTO):

Plat v čistom po odrátaní dane a všetkých odvodov je (pri hrubej mzde v rozpätí 1700 – 3500 €) cca o 20 – 39 % nižší ako brutto plat. Výška dane a odvodov v Rakúsku závisí od samotnej výšky hrubej mzdy (čím vyšší plat, tým vyššie daňové zaťaženie) a takisto do akej daňovej kategórie podľa rodinného stavu spadá konkrétny zamestnanec (slobodní platia viac ako ženatí/vydaté).

PRÍPLATKY K PLATU

  • sprepitné
  • nadčasy
  • príplatky za odpracované nedele
  • príplatky za odpracované štátne sviatky

 

Požiadavky

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronomické, hotelové
Znalosť NJ – na úrovní B1 – B2 level, vedieť komunikovať.
Znalosť AJ – na úrovní B1 – B2 level, vedieť komunikovať.

Ochota pracovať aj vo večerných hodinách.

Organizačný talent, schopnosť tímovej práce, flexibilita a nadšenie.

 

Pracovná náplň

Čašník/čka – pracuje v hotelovej reštaurácii alebo bare. Náplňou práce sú štandardné povinnosti čašníkov podľa požiadaviek F&B manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného, obsluha hostí v hotelovej reštaurácii, bare a iných hotelových prevádzkach. Potrebné je vzdelanie v danom obore alebo nadobudnuté praktické skúsenosti.

Barman – náplňou práce sú štandardné povinnosti barmana podľa požiadaviek F&B manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného. Vyžaduje sa schopnosť pracovať samostatne za barovým pultom a znalosť miešania kokteilov. Potrebné sú predchádzajúce skúsenosti s prácou podobného charakteru.

Recepčný/á – náplňou práce sú štandardné povinnosti recepčného/nej v hoteli – check in, check out, komunikácia s hotelovými hosťami, atď.  Potrebné sú základné znalosti práce s počítačom. Skúsenosti na podobnej pozícii sú vítane.

Chyžná – náplňou práce sú štandardné povinnosti chyžnej podľa požiadaviek housekeeping manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného. Potrebné sú predchádzajúce skúsenosti s prácou podobného charakteru.

Pomocný personál v kuchyni – práca v kuchyni, pomoc pri rôznych činnostiach, upratovanie, čistenie, umývanie riadov atď.

Kuchár – náplňou práce je štandardná práca kuchára v hotelovej kuchyni. Vyžadujú sa viacročné skúsenosti na podobnej pozícii v reštaurácii alebo hoteli, schopnosť pripravovať rôzne druhy jedál európskej a medzinárodnej kuchyne a pracovať v tíme ako aj samostatne.

Požadovaná norma

INÉ VÝHODY

  • Dobré platové podmienky.
  • Ubytovanie a strava zabezpečené v Hoteli.
  • Zmluva priamo z Hotelom !
  • Garancia pracovných hodín a možnosť nadčasov.
  • Pekné okolie-prostredie pri jazere/v horách.
  • Možnosť získať prax a zdokonaliť sa v NJ.
  • Vhodné aj pre Absolventov Hotelovej školy.
  • Pomoc s vybaveným všetkých formalít pred vycestovaním do Rakúska a počas pobytu.
  • Možnosť kariérneho rastu.
  • Je zabezpečené zdravotné a sociálne poistenie zo strany zamestnávateľa, podľa nemeckých zákonov.

Máte záujem o ponuku? Kontaktujte nás

    Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a Google zásad ochrany osobných údajov a podmienok používania.

    Go to Top